PLASSEX FILMS

Hier ga je plassex op een andere manier door beleven en bekijken. Deze dames hebben vele verschillen doch 1 ding hebben ze allen gemeen. Zo zijn er echte schoonheden in de film te zien, maar ook dikke vrouwen hippe meisjes en gothic en emo sletjes. Maar wat ze aan elkaar bind is hun ongelovelijk geile genot en plezier die ze aan het plassen beleven. Dat blijft het trouwens niet bij. Vuisten verdwijnen in kutjes en kontjes als sneeuw voor de zon, net zoals pikken diep in keeltjes worden verstopt zo ver dat de ballen gelikt kunnen worden.

Plassende tiener


Een jonge nederlandse tiener zit op de tribune foetbal te kijken. Ze moet zo nodig plassen maar er is geen WC te vinden. Dan gaat ze een rustig plekje opzoeken en daar gaat ze pissen. Twee oudere kerels zijn haar aan het begleuren. Ze wachten totdat ze begint te plassen want dat is wat ze willen zien. Een plassende roze kut. Mannen komen heel dichtbij en ze staan zonder pardon te kijken. Zou het meisje niet bang moeten worden? Echt niet! Ze vindt het juist geil en lekker en ze wil nu van alles doen met die mannen..

Snoepje uit mijn kontje


Het begint bijna onschuldig. Een meisje staat in de douche.. te plassen. Er komt een jongeman die dat heel leuk vindt en hij verleidt haar tot sex in de doucht. Hij steekt een lolie in haar kontje en hij klaat haar erop plassen voordat hij de lollie in zijn mond doet. Daarna wordt het nog meer interessant. Er komen andere meiden op bezoek. Lekker jeugdige hollandse meisjes maken er een geile bende van. Ze word eerst goed opgegeild met enorme dildos ,net zolang totdat de aandrang tot plassen opkomt. Als het zover is kan het sexfeestje beginnen, het is tijd om lekker alles te laten lopen en hun warme vocht overal te verspreiden

Twee plassende sletjes


2 hartsvriendinnen op sexgebied zijn altijd in voor iets nieuws. Vandaag is het dienstmeisje aan de beurt en ze word domweg als plas slavinnetje misbruikt. Wat vinden ze het toch geil om hun nieuwe speeltje te domineren en schamen zich dan ook niet om de meest extreme dingen met haar uit te voeren. Wat is het toch heerlijk om meisjes geil met elkaar te zien spelen. Het word nog lekkerder als ze uit elkaars kutjes drinken. En dat is nu net wat er in deze film gebeurd. De liefste tienermeisjes plassen in elkaars mondje en drinken elkaars urine met veel plezier op. Het enige wat ze nu nog nodig hebben is een lekkere voorbind dildo.

Meer plassex films